Ajansäästösuunnitelma

Runoilija jaanasisesi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hei mies,
kysyisin vain

mikä on elämänfilosofiasi?
onko sinulla sisaruksia?
entä pidätkö koirista?

Hei herra,
haluaisin vain tietää

ikäsi, osoitteesi, lempivärisi,
lempiruokasi
ja jos vain viitsisit tulostaa minulle
luonneanalyysin ja elämänhistoriasi.

NYT KULTA
RAVISTELLAAN KATULAMPUT TEIDEN VARSILTA
JA SUUDELLAAN HUULEMME VERILLE!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot