Kesällä

Runoilija salaisuus

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 8.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tuskanhuutoja ja onnenriemua ja kaikkea siltä väliltä
 
Varpaiden alla
katu polttava
asfaltti nuolee jalkoja
sade piiskaava
kastelee kasvoja
ja tie
auringon valaisema
huutaa.
elämä
odottaa
tahtoa
tietää
juna

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot