Järki ja tunteet

Runoilija salaisuus

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 8.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tuskanhuutoja ja onnenriemua ja kaikkea siltä väliltä
 
Tiedän se oli väärin
vaan tuntui niin hyvältä

onko elämässä syntiä
seurata sydäntä?

Järki ja tunteet
ei käsikkäin kulje

Älä päästä irti;
syliisi sulje

Kun sydän on mennyt
jää taaemmas järki

ei hidasta matkaa
kunnes toisen sydämen särki
Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot