Rakkaudesta

Runoilija salaisuus

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 8.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tuskanhuutoja ja onnenriemua ja kaikkea siltä väliltä
 

Kaksi janoavaa suuta hapuilemassa toisiaan

Rakkaudennälkäisiä suudelmia

Pumpulinpehmeitä hetkiä

Intohimon etydeitä

Räjähtäviä nautinnon kyyneleitä

Hiljaisia tanssin askeleita;
Lumoavan rakkauden tangon tahtiin

Sypressintuoksuisia pisaroita

Kylmänhuuruisia väreitä,
Kostean ihon saavuttaessa toisen

Kaipaavaa yhdeksi painautumista

Ruusunpunaisia unelmia;
kiedottuna tummaan samettiin

Antaumuksen piiskaamia jälkiä

Kristallinkirkkaita kyyneleitä

Vietteleviä hurmion hipaisuja

Sumuisen yön viileyden syleilyjä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaikki samassa paketissa. :D Tehokasta. Kaunis ja herkkä. Olet hyvä. Sitä ei voi kiistää. Jatka toki samalla linjalla. Runojasi on ilo lukea. Kiitos.

Upea Rakkaus Runo :o
Pidän

Mennessään vie tämä hurmaava runo!
Rakkaudesta kirjoitetaan ihania tekstejä
rakkaudella ;-) Tämä minua miellyttää, upea!!!

 

Käyttäjän kaikki runot