Öisin

Runoilija salaisuus

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 8.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tuskanhuutoja ja onnenriemua ja kaikkea siltä väliltä
 
Kehrätä

omassa kolosessa

piilopaikassa

myhäillä

turvassa tuulelta, tuiskeelta

iholla

silkki,

satiini


silittää

käpertyä

ympäröimänä kutkuttavaa

lämpöä

ja oi sitä autuutta

kun lopulta

saa sujahtaa koloonsa
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

löysinpäs sut...

Upea runo :)

Olet ONNEN PEKKA.Luovaa on tekstsi.

 

Käyttäjän kaikki runot