Likainen elämän pöytä

Runoilija Lovelove

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.4.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Onni ei tule etsien vaan eläen.
 

Haluisin puhdistaa mun elämän pöydän
poistaa kaipuun
poistaa surun
poistaa kaikki huonot ihmiset
ja huonot kokemukset

Haluiasin olla puhdas
kuin valkoinen kaunis kukka

Haluaisin rakastaa vain yhtä miestä
haluisin, että sydämeni olisi kylläinen
rakkaudesta

Mutta tämä on mun elämä

Mun tie
joskus tasainen
joskus alamäki
joskus ylämäki

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot