Kumpi on oikea?

Runoilija Lovelove

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.4.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Onni ei tule etsien vaan eläen.
 

Miksi mun sua pitää kaivata?
voisiko joku sydämestä sut raivata

yksi biisi mieleen sut tuo,
silloin haluaisin sun luo

sun katse
sun kosketus
sun huulet

tiedän, että rakastat vielä mua
ja mäkin sua

mut yhdessä emme voi olla
siksi oon nolla

sinun lisäks miestäni rakastan

en haluaisi häntä pettää,
muuten hän luoltani lentää

kumpi mulle se oikea on?

siihen vastausta edes ite en tiedä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ja kukaan muu ei ainakaan sitä voi tietää... hyvä runo

Niinpä niin ;)

Tykkäsin runostasi, joka koskettaa omaa tunnetilaani riipaisevan lähelle.

Jään tähän hetkeksi "mutustelemaan" korppuja ja lueskelen tätä uudestaan ja uudestaan:)

 

Käyttäjän kaikki runot