Räjähdän

Runoilija Lovelove

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.4.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Onni ei tule etsien vaan eläen.
 

Suutelet kaulaani,
alhaalta ylös
ylhäältä alas

vartaloni taipuu sateenkaareksi,
teet minut onnelliseksi

sitten tavoitat korvani
hyväilet ja kuiskailet

värähtelen natinnosta
koskettelen vartaloasi
pitkää selkääsi
ja
sitten tummaa paksua tukkaasi

löydät huuleni
hamuat niitä
ahnaasti mutta hitaasti

sisälläni veri palaa roihuten
naisellinen vartaloni
palaa kohta

sitten työnnyt sisääni
hitaasti ja varmasti
sisään ja ulos

ja sitten minä räjähdän

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Runollasi herkkää latausta.. Pidän

 

Käyttäjän kaikki runot