Muutos

Runoilija 3f47338f4f3a1469c2d868855dfb7187

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.4.2006
Viimeksi paikalla: 18.9.2018 14:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

 

Lämpö hiipuu
koleus saapuu,
aika syksyn taas on.

Tyttäremme pikkuinen
ensimmäistä kertaa
näkee ruskan
ja kaikki ne luonnon värit.

Miksi
aika juoksee
niin nopeaan,
yksi pyräys vain
ja on tehty, historiaa.

En valita,
olen onnellinen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kiva jos syksystäkin osaa nauttia :)
 

Käyttäjän kaikki runot