Halipula

Runoilija 3f47338f4f3a1469c2d868855dfb7187

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.4.2006
Viimeksi paikalla: 18.9.2018 14:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

 

Kuukausi siitä jo
kun sinut viimeksi näin.

Valtava ikävä viiltää rintaa
lähes joka yö nään sinusta unta
miksi aika ei kulu nopeammin,
edes joskus.

Muistan kun syksyllä tapailemaan alettiin
käsi kädessä ruskaista metsäpolkua käveltiin
toisiamme syvälle silmiin tuijotettiin
oltiin niin rakastuneita.

Pian puoli vuotta kulunut
joulun jälkeen yhteistä aikaa harmittavan vähän,
johtuen erinäisistä syistä,
menoista ja töistä.

Haluaisin viettää kanssasi enemmän aikaa,
tehdä pitkiä kävelyretkiä
pitää sinua samalla kädestä
nauttia seurastasi.

On maaliskuu...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot