Lähtö

Runoilija 3f47338f4f3a1469c2d868855dfb7187

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.4.2006
Viimeksi paikalla: 18.9.2018 14:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

 

Olin sinun
olit minun
en halunnut päästää irti
en koskaan,
sillä rakastin sinua niin.

Tuuli heilautti hiuksiasi
hymyilit vain
sillä se ei sinua haitannut.
Kuljin kanssasi
olin onnellinen
pienestäkin yhteisestä hetkestä kanssasi,
jokainen sekunti oli kuin lottovoitto,
yhtä tärkeä minulle.

Mutta tuli päivä,
jolloin sinun oli lähdettävä,
se päivä
oli minulle kuin murha,
en enää näkisi sinua
en kuulisi ääntäsi
ikävöisin vain.

Hyvästelin sinut
annoin kevyen suudelman,
surin niin…

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Onpas arvoituksellinen...minne hän lähti...
 

Käyttäjän kaikki runot