Valo

Runoilija 3f47338f4f3a1469c2d868855dfb7187

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.4.2006
Viimeksi paikalla: 18.9.2018 14:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

 

Katulamput
ne valaisee katua
Kuu
seuraa maata
Kynttilä
antaa lämpöä
Sydän
rakastaa

Olen siis sydän

Rakkaus on ihmeellistä
tunne pakonomainen
ilman sitä
maailma olisi köyhä,
surullinen paska

Sinä
olet kynttilä
katulamppu
taivaan kuu
koko elämä
tärkeä minulle

Käsi kädessä kuljemme auringonlaskun aikaan
odotamme uuden aamun nousua,
aamun pieniä kastepisaroita
jotka antavat iloa elämään
nauravat
hymyilevät rivissä

­°°puss°°

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

edes mä en olis osannu paremmin kuvailla, tää on mahtava ! :)

ihana, kaunis, suloinen<3

 

Käyttäjän kaikki runot