Nimetön

Runoilija menolippu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.8.2013
Viimeksi paikalla: 10.10.2022 22:09

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
13.12.1990

Minä vilkutan sinulle täältä// Taivaan tuhansia tähtiä
 

Vaikka hämärän tullen
ne jälleen palaavat

Valtaavat ajatuksesi
satuttavat

et yhtäkään muistoa
voi tappaa

painamalla päätä pinnan alle
Käsipohjaa jatkavat kulkuaan

vaikka painajaiset syövyttävät mieltäsi
et saa lakata unelmoimasta

et luopua

haaveistasi
vaikka sinua pelottaa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Asenne kohdallaan

Vahva tsemppiruno!
Tätä kun lukee hädän hetkellä,
tulee varmasti parempi olo.

Kiitos!
Hienon hieno!!
 

Käyttäjän kaikki runot