Nimetön

Runoilija menolippu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.8.2013
Viimeksi paikalla: 10.10.2022 22:09

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
13.12.1990

Minä vilkutan sinulle täältä// Taivaan tuhansia tähtiä
 

Paperia
ovat jo kätesi

siniset silmäsi
katsovat lempeästi
jonnekkin kaukaiseen

kedon kukat muistoissasi
lämmin tuuli kasvoillasi

Näet edessäsi kaikki heidät
rakkaimpasi

joille kerran olet sanonut näkemiin
mielessäsi päivä

jolloin kohtaatte jälleen

Olen nyt samalla polulla
silitän hiuksiasi

Tuoksusi

minunkin aika halata
kohdata katseesi

piilottaa suru sydämeeni
ja muistaa

kerran minäkin olen kuin sinä

kedon kukat muistoissani
lämmin tuuli kasvoillani

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis. Todellunen.

 

Käyttäjän kaikki runot