Nimetön

Runoilija menolippu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.8.2013
Viimeksi paikalla: 10.10.2022 22:09

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
13.12.1990

Minä vilkutan sinulle täältä// Taivaan tuhansia tähtiä
 

Haudanvakava ilmeesi
katsekkaan ei värähdä

epäilet
etten tule onnistumaan

virnistän
sisäisesti ettet huomaa

jos minulla on kädessäni koko korttipakka
haittaneeko tuo
jos pari herttaa
taikka ristiä

lentää tuulen matkassa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot