Nimetön

Runoilija menolippu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.8.2013
Viimeksi paikalla: 10.10.2022 22:09

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
13.12.1990

Minä vilkutan sinulle täältä// Taivaan tuhansia tähtiä
 

Oletko vahvempi
kaaduttuasi

pelästytkö enää pienistä
säikähdettyäsi

putoatko enää yhtä helposti
kivuttuasi ylös

on kuin kysyisit minulta

Sattuuko
kun jatkat tökkimistä neulalla

Kyllä
kaadun yhä
putoan
ja sattuu

erona vain se
tiedän että siitä selviää

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin totta.

Todenmakuinen runo jossa sanomaa.
 

Käyttäjän kaikki runot