Nimetön

Runoilija menolippu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.8.2013
Viimeksi paikalla: 10.10.2022 22:09

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
13.12.1990

Minä vilkutan sinulle täältä// Taivaan tuhansia tähtiä
 

Ohitsesi
laiva huomisen
pysähtymättä
tähän satamaan

ei yhtäkään matkustajaa
ei kapteenia

Nostavat purjeita
eilisen veneen

pitäen kiinni
pelastusliiveistään

hemmettiäkä tässä
hyvästä luopumaan

kapteeni uppoaa laivansa mukana

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

tai karkaa paratiisisaarelle..

what happens
when titanical iceberg falls over Davy Jones?

:)
 

Käyttäjän kaikki runot