Syödäänkö politiikkaa pääsiäisenä?

Runoilija Hiekkakakku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Välillä on oltava nyrkkeilijä.
 

Isopäiset egolla siunatut miettivät
ratkaisuja maailman pulmiin

Insinöörejä hermopaineeseen
korkeakoulututkinnot talteen
käteen vino vatupassi

Ihmisten tunto eettisyydestä
vandaalin vapauttama insinööri
auton etulasissa
-hukannut paikkansa ekosysteemissä

Viisain vesipää tiesi
ettei maailmaa saisi ongelmitta
se olisi kuin purukumi
ilman laksatiivisia vaikutuksia

Päätettiin kuitata elämän lieveilmiöt
puhtaalla markkinoinnilla

äänestivät ja olivat sujut

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Näin ongelmat ratkeavat, kun tyhjänpuhujat pääsevät irti :-)))

Tämä on loistava! Kielellisesti riemastuttava ja painokas samaan aikaan, kuten monet hyvät runot. Myös loppusäkeestä pidän.

"korkeakoulututkinnot talteen
käteen vino vatupassi"

Tämän voi ottaa täysin tosissaan ja jopa asiallisen pohdiskelevana runona, mutta mieluiten minä näen tässä huumoriakin. Ilmaisu on kyllä hallussa, rikkain sanankääntein ja sujuvasti olet kirjoittanut.

 

Käyttäjän kaikki runot