Jotta näkisin kaiken ja yli

Runoilija Hiekkakakku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Välillä on oltava nyrkkeilijä.
 

Jos eläisin kubistisessa maalauksessa
välttelisin jalkamerta ja sen käyntiä
virtaavalla muodolla hyväilisin kasvojani
antaisin kulmille nimiä

Värisisikö ääneni epätodellisena
jos koettaisin käyttää sitä?

Tilakseni olisi määrätty yksi sana
jonka ahtaudelle antaisin olemuksen

Ehkä huomenna

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoinen ja ajatuksia herättävä runo.

Runosi nosti heti silmiini yhden maalauksen. Se on Picasson: Kuningatar Isabeau.
Tilani yhtä sanaa jään miettimään.

 

Käyttäjän kaikki runot