Minä olen täysi

Runoilija Hiekkakakku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Välillä on oltava nyrkkeilijä.
 

Mainitsit nimeni niin monesti
etten enää jaksanut piirtää seinään viivaa
avattua maitoa ei saisi jättää pöydälle

(Olemme niin auki
ettemme edes huomaa loppuvamme)

”Älä hengitä noin nopeasti
kulutat meidät vararikkoon”

Vaikka emme vielä eritä hajua
on nekin päivät merkitty punakynällä kalenteriin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea!
Ihanan sekava, mutta niin järkeenkäypä!

tämä on todella hieno. rakastan näitä kaikkia sanankäänteitä, kielikuvia... jokainen runosi kertoo omaa tarinaansa, ja ne eivät ole vain tyhjiä sanoja peräkkäin. näistä saa otteen.

Minä rakastan, rakastan, rakastan tämän tunnelmaa !

<3

 

Käyttäjän kaikki runot