Onnea

Runoilija Lape

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

olet kaunis, olet kummallinen.
 

Kauniit onnen toivotukset toivottelen.
Kuoren alla kuitenkin sattuu.
Hymy masentunut, nauru pinnallinen.
Kukaan ei viitsi kuunnella.
Vaikka pieni huuto kuuluu sydämestä.
Unelmat särkyvät.
Kyyneleet huuhtovat iloa.
Tahtooko kukaan edes kuulla?

Selite: 
tuli tälläne vaa mielee.. Happy Birthday..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot