Tahto On Taas Voittamassa

Runoilija Lape

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

olet kaunis, olet kummallinen.
 

Ehkä olisi parempi,
jos joku sinua tästä edesäpäin halaisi.
Sydämeen sattuu liikaa, kun puhut.
Juoksen rakkautta pakoon.
Piiloudun turhaan, sillä tiedän, ettet minua enää seuraakkaan.
Miksi tahto voittaa totuuden?
Miksi halajan sinua, vaikka kuulen mielessäni samaan aikaan hyvästit?
Korkeammalle,
matalalle,
pakenen.
Mutta lopulta huomaan mitä pakoon minä oikeasti pakenen.
Itseäni.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot