Leikattuja sanoja

Runoilija Lape

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

olet kaunis, olet kummallinen.
 

Kasvoton kuolema häivyttää vuodet
Hän Vastaa, rakastan, kuten piti.
Miksi KOKEILLA SYTYTTÄÄ Suloinen romanttisuus?
suojissa Yksilöllinen silkin pehmeys HENGITTÄÄ.
Hän USKALSI heittäytyä oman tiensä POMOKSI.
Älä tyydy kun YLELLINEN lumo valtaa kulissien käärmeen.

Selite: 
Kaverin kaa leikattiin sanoja lehdistä ja yhdisteltiin niitä runoksi, tuli siitä aika viisaan kuulonen, eikö? :D Isoilla kirjaimilla kirjoitetut sanat ovat olleet lehdissä isolla, joten siksi isot kirjaimet ja pienet kirjaimet väärissä paikoissa =)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot