Viimeinen Käyttöpäivä

Runoilija Lape

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

olet kaunis, olet kummallinen.
 

Sinun huuliltasi voin lukea sen.
Kuinka vaikeaa se on.
Ei kaikkia lupauksia voi pitää.
Mikään lupaus ei ole ikuinen.
Mikään suhde ei ole ainainen.
Kyllähän sen tiesikin.
Että tähänkin oli leimattu viimeinen käyttöpäivä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ytimekäs ja vahva runo! Very good! =)

 

Käyttäjän kaikki runot