Mustia Kyyneliä

Runoilija Lape

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

olet kaunis, olet kummallinen.
 

Valo osuu kasvoihini,
ja se kaistale, jonka valo minusta heijastaa
on kuihtunut surusta.

Silmät ovat suljetut,
mutta valo kirveltää silti.

Lattia on kyynelillä kasteltu,
ja se lainehtii tunteista, jotka sisälläni vellovat.
Suu on kuiva, ja hengittäminen raskasta.
Kello hakkaa minuun sekunteja, ja valo lyö kasvoihin.
Mutta en tunne olevani yksin.
Tunnen olevani sidottu.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot