Lainattu sydän

Runoilija easytiger

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 16.4.2006
Viimeksi paikalla: 28.7.2017 21:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
22.5.1986

"A revolution without dancing is a revolution not worth having."
 

Mun sydän on paikattu
Asetettu takaisin oltuaan pitkään lainassa
Kauan se oli rikki
Aivan kuin minä
Pitkään rikki
Heitteillä
Vailla vastauksia
Pohdin syitä
Löysinkin
Tai niin luulin
Nyt en enää ole varma
Kaikella taisi olla tarkoitus
Sittenkin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot