Seuraaja

Runoilija easytiger

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 16.4.2006
Viimeksi paikalla: 28.7.2017 21:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
22.5.1986

"A revolution without dancing is a revolution not worth having."
 

Sinun maailmasi leijailee minun saavuttamattomissani
Minun osani on ryömiä nelinkontin maassa
Ja puristaa käsiini hiekkaa
Jonka päällä sinä olet kävellyt
Syön sisääni pieniä kiviä, joille kengänkantasi ovat astuneet

Kylmä sade huuhtoo jalanjälkesi edestäni
Se saa pitkäksi kasvaneet hiukseni takertumaan
Matalien puiden oksiin
Revin hiukseni irti, jotta en eksyisi polultani
Vaatteeni ovat kuraiset ja märät, mutta en minä niitä tarvitse

Saavun jyrkänteen reunalle
Minun on tehtävä valinta
Sinulla oli voimaa hypätä rotkon yli
Sinä olet kuin kaunis balleriina peilisalissa
Minä olen voimaton ja kiinni karhunraudoissa
Yritänkö hypätä?
Yritänkö yhä sinua seurata?
Jos voimani eivät riitä
Ei minua enää ole
Jos käännyn takaisin
Ei sinua enää ole

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot