Minun oma: miksi?

Runoilija easytiger

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 16.4.2006
Viimeksi paikalla: 28.7.2017 21:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
22.5.1986

"A revolution without dancing is a revolution not worth having."
 

Koskaan ei voi rakastaa sellaista
Joka kaikkensa antaa
Sitä tuntee itsensä ahdistuneeksi
Pakoon pääsystä unelmoi
Mutta rakkaus on mutkia täynnä
Suljetuin kirjekuorin aina ylös asti
Kiivetään vuoren huipulle
Sammutetan ikuinen jano
Täyttymys toivosta kukoistaa
Kielletty hedelmä houkuttaa
Hän herkuista hekuman saavuttaa
Mutta ei pysähdy pohtimaan
Tai yhtään mitään muutakaan
Rakkaus on mutkia täynnä
Mutkia ja kuolemaa
Silloin vasta ymmärtää

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot