Maalattu taivas

Runoilija easytiger

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 16.4.2006
Viimeksi paikalla: 28.7.2017 21:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
22.5.1986

"A revolution without dancing is a revolution not worth having."
 

Joku on taas maalannut taivaan
Ja olen siitä onnellinen
Yhtä onnellinen
Olin silloin, kun olin sinun sylisi
Ja sinun sylisi oli
Maailma ja kaikki
Ja se taivas tarttuu
Mun tukkaan
Ja olen siitä onnellinen
Yhtä onnellinen
Olin silloin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot