Maailman kaunein rakkaustarina

Runoilija easytiger

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 16.4.2006
Viimeksi paikalla: 28.7.2017 21:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
22.5.1986

"A revolution without dancing is a revolution not worth having."
 

Keltainen sumu lävistää tajunnan virran
Se tunkeutuu seinien läpi
Tuolit ja hyllyt kaatuvat
Aamuyön tunnit tappavat aikaa
Makuuhuoneessani, jossa minä kirjoitan
Maailman kauneinta rakkaustarinaa
Sinun kanssasi
Minun on hengitettävä
Tule tänne ja puhalla minut eloon
Näytä taivas ja kaikki sen linnut
Auta aamuyö läpi synkän helvetin
Auta minua ja ota kädestä
Vie verenpunaiset hampaat pois

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot