Pieni ihme

Runoilija easytiger

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 16.4.2006
Viimeksi paikalla: 28.7.2017 21:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
22.5.1986

"A revolution without dancing is a revolution not worth having."
 

Saisimmeko me veden kuivumaan?
Jos oikein kovasti yrittäisimme
Entä kuolleet heräämään henkiin?
Minkälaiset ihmeet oikein ovat mahdollisia?
En haluaisi lentää tai muuta sellaista
Haluaisin aivan pienen ihmeen
Hyvin pienen
Mutta silti maailman suurimman
Haluaisin sinut
Minun luokseni
Kokonaan

Selite: 
...kun emme voineet olla yhdessä...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot