Ilkkata

Runoilija athimus

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mitäs pohdit?
 

Lujasti lempi liitetty,
van der Waalsin saa häpeään.
Toisissanne kirjokannen,
sampuen saattajan saitte.
Viljan, suolan, kullan sijaan
hyvää mieltä ja rakkautta.

Ootte oma dipolinne,
selkä selkää vasten tai niin,
kai on joskus vatsa vatsal’,
tai selkä vasten vatsaa kai.

Ei oo Kapsin kaatanutta,
monesti läikkyä saattaa,
kun polttava rakkaus taasen
tuo teidät toistanne vasten

Valitsette toisenne nyt,
ei että se olis helpointa,
vaan koska toistenne tähden
jaksatte sen vaivan, matkan

Tehkää koti onneksenne,
yhteinen pesä iloinen.
Muistakaa myös vieraitanne,
rakkaudesta täällä oomme.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot