Metsästyksen jäljillä

Runoilija athimus

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mitäs pohdit?
 

Sinä hävisit ja murtuneesti
Mä en palannutkaan kehään enää
Me niin näkymättöminä sirpaleina
Maailmalla seilanneita,
Kadonneina

Aina odotteli uutta tietoa
Edes sitä pahinta, kunhan tietäisi
Jostain saisi otteen taas
Jatkaisi - kuin ei ois tiennytkään
Historiaa

Lohikäärme haki askeliaan

Jostain hitosta sä löysit minut vielä
Tartuit epävarmasti
Lujasti kiinni kuitenkin
Miten tässä osaa liikkua
Nauratti

Mielipiteitä ja parempaa maailmaa
Kulttuuria ja sivistystä
Älä ole mulle kaukana
En tiennyt miten sanoa
Kiinnosti

Lohikäärme haki askeliaan

Siiven iskut lumihangessa
Toiset jäljet tähän päättyneet
Vielä kerran lähden lentoon minäkin
Hyvät ajat ehkä taskussa
Tulossa

Lohikäärme haki askeliaan
Lohikäärme haki askeliaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot