Lohikäärmeen vuosi

Runoilija athimus

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mitäs pohdit?
 

Halusin kirjoittaa,
mutta en löytänyt sanoja

Ukista löysin sanat,
ukki oli kulmikas,
Ukista pystyi puhumaan

Isoäiti vei mukanaan
paljon salaisuuksia
paljon ymmärrystä
jonka syvyyttä
voin vain hassusti hahmottaa

Isoäidin jälkeen
menetin isän
enkä osaa kertoa
miltä sen piti tuntua
mutta tuskin tältä

Kukin käsittelee omalla tavallaan
Jokainen tekee surutyönsä lopulta yksin
Tiedän miltä sinusta tuntuu -
olenhan itsekin menettänyt läheisen

Teki aina mieleni sanoa,
että vitun posket,
mutta ei hitossa
Minä paskoin aina kevyen hymyn naamalleni
ja kiitin vielä, hitto soikoon

Sinä et tehnyt muuta kuin toivotit
paljon voimaa
parasta mitä olen kuullut

Selite: 
Minua häiritsi ihan kauhean pitkään, että en löytänyt sanoja läheisteni kuolemalle. Ei se ollut kipeää yrittää kirjoittaa, vaan sanoja ei vain koskaan löytynyt.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot