Rakasta runoa

Runoilija athimus

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mitäs pohdit?
 

Rakastu runoon,
älä sen kirjoittajaan
Runoilijan sanat
saavat mielesi valehtelemaan

Ne vievät sinut matkalle,
kantavat taakkaasi puolestasi,
antavat tauon,
kantavat sinut pois vuodestasi

Lävistäen maan,
palauttaen taivaan
Parantaen sinut
puhaltaen kipuun, vaivaan

Runoilijan sanat
vievät sinut tarinaan
Aina ne eivät kanna
totuutta mukanaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

HYvä runo :) Kiitos!

Kiehtova.Erilainen.

Totuutta sanasi soivat! ainakin minulle, ja nimenomaan tänä aamuna. Huomenna en ehkä muistakaan Sinua... mutta älä Sinä unohda minua... :-)

 

Käyttäjän kaikki runot