Parantaja

Runoilija athimus

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mitäs pohdit?
 

Maali sormieni suorassa,
silmäni kohteessa
tarkkaavaisina aina
Vasen käsi puristettuna
varren ympärille
Oikea jännittää

En räpäytä, en räpsäytä
Kylki edellä, kyynärpää tasalla
olkapään ja kämmenen kanssa
Päästän irti
Yläreunaan

Ei maali, vaan oma suoritus
Kaikki vaiheet uudestaan,
yksi kerrallaan

Selite: 
Liian monesti oma tavoite on suurin este hyvälle suoritukselle. Askel kerrallaan kohti parempaa minua ja maailmaa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot