Pohjoistunne

Runoilija athimus

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mitäs pohdit?
 

Menetän, menetän
tunnen, tunnen
tunnen mitä tunnen
en tiedä mitä tunnen
en opetellut tunteitani
en osaa tunteitani
en tiedä mitä tunnen

Kehosi niin vaarallinen,
hiljaisuudessa sen vaarat.
En edes tunne sinua,
vaikka haluaisin tutustua.

Kasvoillani toinen tunne,
aina se toinen.
Pidän kiinni koko matkan,
mutta haluan rakastua.

Selite: 
Elämä on vaikeaa, kun ei tiedä mitä tuntee. Mistä tietää mitä tuntee? Miltä tuntuu tuntea jotain tiettyä?
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot