Nimetön

Runoilija Valontappaja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä olen Jeesus sekä isopäinen keltainen pikkulintu. Runoilen nykyään kovin harvoin, ja siksi taitoni ovat aina ruosteessa.
 

Epätodellisen todellisuuden
viimeinen totuus
lienee minun hulluuteni
ensimmäinen askel.

Montako askelta tarvitaan
kunnes on
kävellyt liian pitkälle

nähdäkseen
mistä lähti liikkeelle?

Vai riittääkö, jos suljen silmäni?

Selite: 
Väsynyt.
Kategoria: 
 

Kommentit

Olet hienosti asetellut sanat ja runo pysyi hyvin kasassa, pidin.

 

Käyttäjän kaikki runot