Nimetön

Runoilija Valontappaja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä olen Jeesus sekä isopäinen keltainen pikkulintu. Runoilen nykyään kovin harvoin, ja siksi taitoni ovat aina ruosteessa.
 

Kuka rakastaisi elämäni ehjäksi?
Rakastaisi niin että roihahtaisi,
lämmöllä hivelisi
ja pienen sydämen täyttäisi.
Pienen sydämen
suurilla tunteilla täyttäisi
ja maailmalle näyttäisi:
Onni on yhteinen tie,
käsi toisen kädessä,
se kun toinen sydämen vie.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot