Nimetön

Runoilija Valontappaja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä olen Jeesus sekä isopäinen keltainen pikkulintu. Runoilen nykyään kovin harvoin, ja siksi taitoni ovat aina ruosteessa.
 

Katso
miten hassulta maailma näyttääkään
tänään
ylösalaisin ja takaisin!

Katso
miten aika juoksee ennätystään
tunti, toinenkin
olet siinä vieläkin.

Kiitän
minä sain hetken tuntea sen.
Sain tuntea hetken.

Tuli aamu ja tervehdin valoa.
Tuli aamu
hymyilin.

Nukahdin.

Selite: 
Kiitän.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot