Routa ei rakasta

Runoilija Valontappaja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä olen Jeesus sekä isopäinen keltainen pikkulintu. Runoilen nykyään kovin harvoin, ja siksi taitoni ovat aina ruosteessa.
 

Jäätynyt maa.
Mun sydän routaa.

Kylmä ei kasva.
Routa ei rakasta.

Viedään ruumiinosat,
piilotetaan siemenet.

Uusi sato kuolisi kuitenkin.

Sanot, kannattaa yrittää.
Sanot, roudan voi voittaa.

Tiesitkö,
routa ei rakasta.

Kylmä sydän ei luota.

Siemen ei kasva
kun maa vihallaan myrkyttää.

Selite: 
En tiedä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot