Hajuissa riittää harmoniaa jokaiselle

Runoilija Valontappaja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä olen Jeesus sekä isopäinen keltainen pikkulintu. Runoilen nykyään kovin harvoin, ja siksi taitoni ovat aina ruosteessa.
 
 Alkoholin ja pahan hengityksen
sekoittama hajujen harmonia
hyökkäsi kimppuun heti istahdettuani
palauttaen mieleen kourallisen muistoja
jotka tahdoin unohtaa
Rymisten hakkaamme kiskoa ja liikumme
kuuntelen meteliä mietteissäni
kunnes vaihdan parempaan musiikkiin.
Selite: 
Lauantai 15.4 viimeinen juna Turusta Tampereelle.
Kategoria: 
 

Kommentit

Siis voi että!

"hajujen harmonia" on jotain maailman parasta. Tässä on tunnelma kohdallaan.

 

Käyttäjän kaikki runot