Nistispede

Runoilija PaPe

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

https://www.facebook.com/PaulaTModel
 

Sä luulet olevas kaupungin kingi - oikein suurtekijä,
vaikka ootkin oikeest pelkkä jokaisen
säätäjän pankkitili.

Kerran satasen tienaat,
sen heti velkoihin menetät.

Tänään subuu, huomenna pirii ja viikonloput vietät aakkosia lukien.

Joka päiväs pyhitetty on eri päihteil niille.
Päihteille,
jotka sut vei, sisuskalut söi ja lähimmäises korvas.

Kusetat äitiäs ja vielä enemmän itteäs.
Mut mikäs sen ihanempaa, kun omis valheis eläminen?

Sä oot vaan onneton nisti,
joka ilman kasiapalloa ei pärjää.
Samanlainen kui ne muut,
joiden ohi ylpeenä kuljet.

Tiedät sen kyllä itsekin,
ethän sä kestä omaa peilikuvaas enään nähdä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot