Nimetön

Runoilija PaPe

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

https://www.facebook.com/PaulaTModel
 

Voi rakas, miks sä aina teet näin?
Annat ymmärtää, että välität - ehkä jopa rakastat.
Silti jatkuvasti oot väliinpitämätön - silleen sä vain satutat mua.

Aamul lähtiessä lupaat palata - saatan olla päivän tai kaks susta mitään kuulematta.
Kovasti huolissani oon ootko sä kunnossa, ees hengissä.

Jokaista rappukäytävästä kuuluvaa ääntä sinuksi luulen,
ain joudun vaan pettymään,
kuulemaan naapurin oven käyvän.

Kun reissuilt palaat sä laskuis kidut vaan ja mulle päätä auot.
Et ees vierelleni tuu vaan heti herättyäs lähet jälleen douppamaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot