Äänet päässä

Runoilija PaPe

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

https://www.facebook.com/PaulaTModel
 

Eka kuulen ne hiljaisena,
en saa niist selkoa.
En ymmärräkään onko ne todellisia vai
halluusioitani?

" Mitä ne on? ", kummastelen itsekseni.
- Ne on ääniä päässäni, vastaan itselleni.

Tunnistan nykyyän jopa ne.

Yks on jatkuvasti vihainen,
käskee tuhoamaan KAIKEN.
Toinen jatkuvasti vaan kirkuu,
olojaan huonoja.

Oon ahdistunut,
raivonpartaalla - ne ei haluu lopetaa millään.
Ne vaan jatkaa!

En nukutuksi saa,
ne uhkaa mut tappaa.

Ne käskytää mua.
Käski tuhota peilit - rikkoin jokaisen.

Apua koitan huutaa,
mutta kukaan ei mua kuule.
Nekään ei vieläkään lopeta,
jätä mua rauhaan.

Paeta niitä koitan,
mutta ne ei jätä mua rauhaan vieläkään.

Valtimoni viilän vekillä auki.
Veri valuu pitkin kehoani leviää ympäri huonettani.

Alkaa näköni sumenemaan,
päässä huippamaan,
mutta vihdoin en enään niitä kuule .

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot