Minä olen minä

Runoilija PaPe

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

https://www.facebook.com/PaulaTModel
 

Meit on miljoonii.
Keskel kaupunkei, syvil metsien uumenis.

Kaikil meill on silti tarina erinlainen.
Tarina,
jonka muille jakaa vois.
Mikään niistä ei koskaan samanlainen ois,
vaikka niihin vois samastuu.

Välil kuljetaan huipulla mäessä,
jotkut sillä välin rämpii syvil pohjil.
Mut roolit voi silti ain vaihtuu,
jopa yllätäen.

Pari vuot sit olin koditon,
nyt mull on katto pään pääl
ja elämä paremmas suunnas.

Ei koskaan pitäis ketään
pitää ennalta arvattavana,
aina voi toiseen yllätyä,
sillä me muututaan jopa päivittäin,
kasvetaan ihmisinä tai mennään huonompaa
suuntaan.

Sä et voi tietää,
vielä vähemmän voit kuvitella
mitä naapuris kokenut on.

Mä en kaipaa sun hyväksyntää, enkä kerjää kenenkään ihailua,
tärkeintä mulle on et itteni kaa sujut oon.
Ei mulla ongelmaa avautuu millanen oon.

Älä säkään pelkää.
Kellään loppujen lopuksi oo varaa täällä arvostella.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot