Nimetön

Runoilija nightbutterfly

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 30.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

rakastan runoutta, taidetta musiikkia, historia, novelleja, piirtämistä...
 

sitä tuska, niitä sanoja huusin Sinulle hiljaa
miksi äänitti seuraat, miksi vastauksesi viipyy
miksi viet minulta se kallin mikä onnelliseksi tekis
miksi toisille Sinä se annat, miksi minulta mahdollisuuden viet?

Selite: 
joskus on vain ainoa kysymys.. Miksi?
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot