pidän

Runoilija nightbutterfly

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 30.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

rakastan runoutta, taidetta musiikkia, historia, novelleja, piirtämistä...
 

Minä pidän siitä kuinkan katsot minuun,
pidän siitä kuinka sanot nimeni,
pidän siitä kuinka katsot yksiin minuun ja sillä sekunnin murto- osalla luulen olevani ainoa elämässäsi.
pidän kuin silmäsi nauravat ja siitä kuinka isket silmilläsi kun näet ohi kulkevan..
pidän äänestäsi, kun se on väsynyt,
kun se on hilpeytä täynnä, kun olet huolissasi,
pidän ilmestäsi, kun kiität nöyrästi
ja kehut minua kun kohtaat,
pidän..

Selite: 
eihä tuo ole runo.. ajatus.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot