vaarallinen

Runoilija nightbutterfly

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 30.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

rakastan runoutta, taidetta musiikkia, historia, novelleja, piirtämistä...
 

sinä olet kielittyjen listalla kuin joku vaarallinen aine
sinua hengittäminen lamauttaa minua
mutta ilman sinua en hengittä voi
olet kuin myrkky suonissa
joka tappaa ja hitaasti
olet kuin kofeiini veressä joka piristää
kunpa jo lähtisit pois
ja saisin rauhan sinusta….

Selite: 
ristiriitaisia tunteita ja niiden paljous....
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienosti sanoiksi puettu tunne, suhde.

Ihastuminen on katkeransuloista, jos sitä ei voi näyttää ja tuoda ilmoille. Pidin.

 

Käyttäjän kaikki runot