ero

Runoilija nightbutterfly

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 30.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

rakastan runoutta, taidetta musiikkia, historia, novelleja, piirtämistä...
 

katseesi hellä ja pehmeä
tahtoisin siihen hukkua
siniset silmät kuin merensyvyys
heitätkö pelastusrenkaan ?
vai annatko tuhoutua…
äänesi kun sävel hiljainen
tuskin sitä voin kuulla
sanoit että kohta lähdet
ja maailmani hiljeni
niin eroavat tiemme
ehkä parempi niin…

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Äärettömän kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot